cirelle: (flicka läsa)
[personal profile] cirelle
Det har inte varit så jättemycket läsning på sistone faktiskt. Jag har varit mer intresserad av film och tv -- Emma och Bridget Jones's Diary bl a -- och sen har det varit ganska folkintensiva dagar också, så det har inte varit så mycket lästid. Det är också svårt att koncentrera sig på att läsa i samma rum som Dennis spel. Alla ljud och rörliga bilder (skitsnyggt stuntande!) pockar på uppmärksamheten.

Men jag har iaf läst ut The Deed of Paksenarrion, som jag ju verkligen gillar även om jag kanske inte riktigt var på rätt humör för avslutningen nu. Jag ska också ta och läsa nästa bok i serien Oath of Fealty nu snart innan nästa del kommer ut. Det är faktiskt fantastiskt roligt att Moon låter bifigurer som Dorrin och Stammel bli POV:are och de bara bevisar om och om igen att de är precis så tuffa som man alltid misstänkt.

Sen läste jag All-Star Superman som var väldigt färgglad och ganska dålig. Lois Lane historien var värst, och jag tycker inte att det här albumet visade en annan sida av Stålmannen än http://superdickery.com/. Men jag gillade killen i regnbågsfärgad kavaj.

Sen blev jag också klar med första Hitch-Hiker's Guide to the Galaxy. Marvin är faktiskt väldigt underhållande. Jag gillade när han började prata med en annan dator och den begick självmord. Dock verkade den bästa comebacken till filosofernas hot om att de ska strejka ("And who'll that inconvenience?") ha strukits från boken.

Also, jag tror att jag var lite nervös över att gå och träna pilates ikväll. Jag vaknade imorse efter en dröm där jag var på pilateslektion och man skulle fylla i en närvaroblankett där det stod typ "hur vältränad var du när du började här?" och valen man kunde välja var "mycket" och "medium". Och det var ju väldigt jobbigt för jag var ju inte nåt av dem, men sen fanns det också en fråga om hur bra jag tyckte jag var på postmodernism ("så att läraren skulle kunna förklara rörelserna bättre") och där var jag väldigt nöjd med att kunna fylla i "mycket". Konstig hjärna. ;)

Profile

cirelle

May 2013

S M T W T F S
   1234
567 891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Most Popular Tags

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 20th, 2017 09:56 pm
Powered by Dreamwidth Studios